“Kur’an’ın Genç Muhafızları” hafızlık ve “Genç Sada” Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmalarının Nevşehir elemeleri bu sene Derinkuyu Zeliha Ekmekci Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün İmam-Hatip liseleri arasında düzenlediği “Kur’an’ın Genç Muhafızları” hafızlık ve “Genç Sada” Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmalarının Nevşehir elemeleri bu sene Derinkuyu Zeliha Ekmekci Anadolu İmam Hatip Lisesin’de yapıldı.

Yarışmaya Derinkuyu Belediye Başkanımız Sayın Bülent Aksoy, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık, Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel Irmak , İlçe Emniyet Müdür Vekili Muhammed Emin Şahiner, İlçe Müftü vekili Hüseyin Ekmen , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Nevşehir’de bulunan tüm İmam Hatip Liselerinin müdür, öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Yarışmalara her kategoride toplam da 11 öğrenci katıldı.

Okulumuzu Kur’an- Kerim yarışmasında Muhammed TUNÇ temsil etti.

Genç Sada Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışması İl Finali sonucunda;

• Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ömer ALTUN birinci

• Gülşehir 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Abdullah TIRAŞ ikinci

• Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammet Abdulbaki SOYLU üçüncü oldu.

Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması İl Finali sonucunda;

• Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed KUTAYŞ birinci,

• Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ömer Faruk BAYLAK ikinci,

• Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ahmet BERAT OKTAN üçüncü oldu.

Her kategoride ilk üç dereceye giren öğrencilere (Altın, Kitap, Test kitabı, Gömlek, katılım belgesi, kırtasiye seti)  ve katılan bütün öğrencilere ( 500 tl değerinde hediye çeki, gömlek kitap ve kırtasiye malzemeleri) ödülleri verildi.

Bize her konuda desteklerini esirgemeyen  Derinkuyu Belediye Başkanımız Sayın Bülent Aksoy’a

Derinkuyudaki hayırsever esnaflarımıza, öğretmenlerimize ve Derinkuyu halkına teşekkür ederiz.

03.01.2024 40

03-01-202403-01-202403-01-202403-01-202403-01-202403-01-202403-01-202403-01-202403-01-202403-01-2024