Derinkuyu Zeliha Ekmekci Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Tüm öğrencilerimizi değişmenin, sürekli gelişmenin ve yenileşmenin önemini anlayan, yeniliklere açık, proğramlı çalışan, öğrendikleri yenilikleri hayata uygulayan, gerekli sağlık ve temizlik alışkanlıkları kazanmış, milli ahlak anlayışını benimsemiş, öğrenme hevesi ve yurda hizmet duygusu gelişmiş, görev ve sorumluluk duygusu kazanmış, tabii güzellikleri ve güzel sanat eserlerine karşı ilgi duyan, vatanının ilerlemesi ve yükselmesinde bilim ve tekniğin önemini kavrayan bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Eğitim ve öğretimde toplam kaliteyi yakalayan, Öğrencileirimizin bilgi ve yeteneklerini geliştiren, Kendine güvenen özgür ve özgün tanımlamasına uygun birer bireyler olarak yetiştiren, değişen ve gelişen çağın gereksinmelerine yanıt verebilecek biçimde kendisini yenileyen gereçleri yetiştirmek ve topluma kazandırmak istiyoruz.

Saatler: Ders Başlangıç Saati : 08:30 Ders Bitiş Saati : 15:50
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: Servis Bulunmamaktadır. Öğretmenlerimiz özel araçları ile ulaşımlarını sağlamaktadırlar.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Atletizm,Hentbol,Futbol,Futsal Branşlarda faaliyetler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Öğrencilerimizi Tubitak projesine yönlendirilmektedir.
Proje Çalışmaları: ODAP Projesi Erdem Projesi SADA Projesi Kop Okuyor Projesi TUBİTAK 4006

WEB - https://derinkuyuaihl.meb.k12.tr

Adres - BAŞ MAH. YEŞİL HİSAR CAD. NO 76 DERİNKUYU / NEVŞEHİR

Yerleşim Yeri - BAŞ MAH.YEŞİL HİSAR CAD.NO:76 DERİNKUYU/NEVŞEHİR

Adres - BAŞ MAH. YEŞİL HİSAR CAD. NO 76 DERİNKUYU / NEVŞEHİR

Ulaşım İl Merkezinden her 30 Dk.´da bir Otobüsler kalkmaktadır. öğretmen servisi mevcut değildir. Öğretmenlerimiz özel araçları ile ulaşımlarını sağlamaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 35 KM İlçe Merkezine 600 m uzaklıktadır. Otobüs duraklarına 15 dk yürüme mesafesindedir.